Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

H εκδήλωση - συλλαλητήριο για την Υγεία στο Νομό Φωκίδας.



by petrosdiver.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο πρώτος κύκλος των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Γ. Ν. Άμφισσας με την συγκέντρωση στον κόμβο της εισόδου της Άμφισσας και την πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης. 
Να σημειωθεί ότι υπήρξε και κλείσιμο του οδοστρώματος στον κόμβο εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που έχουν διαμορφώσει η εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων και στο χώρο της υγείας.
Χαιρετισμούς απηύθυναν το σωματείο των εργαζομένων, ο εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Παρόντες δήλωσαν η Δημοτική αρχή, όλες οι πολιτικές Παρατάξεις, το Εργατικό Κέντρο, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Φωκίδας, φορείς και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση έκλεισαν πολίτες που πήραν τον λόγο και ζήτησαν από όλους τους φορείς και κατοίκους του νομού,  να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων στο ΓΝΑ και στα Κέντρα Υγείας του νομού.
Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης,    ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Γ. Ν.  Άμφισσας κ. Χ. Τσάμης μίλησε στο  ΣΤΑΡ Λαμίας, για τους λόγους  της χθεσινής κινητοποίησης, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά τα τεράστια προβλήματα των δομών της υγείας του νομού, με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, που έχουν μετατρέψει το Νοσοκομείο σε  διακομιστικό κέντρο.
Ακολουθεί βίντεο απο την εκδήλωση και βίντεο απο την συνέντευξη του Προέδρου των εργαζομένων στο ΓΝΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγωνιζόμαστε μαζί σας για...

Συνολικές προβολές σελίδας