Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Δεν φτάνει που η κυβέρνηση παραπληροφορεί την κοινωνία μιλώντας συνεχώς για αριθμούς προσλήψεων στα Νοσοκομεία που δεν γίνονται, δεν φτάνει που συνεχίζει να εφαρμόζει στην υγεία τη μνημονιακή πολιτική που επιβάλει η τρόϊκα, δεν φτάνει που οι εργαζόμενοι στην υγεία συνεχίζουν να δουλεύουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες,η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει μεθοδευμένα να διαλύει τα δημόσια νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα στο Γ.Ν Άμφισσας μετά το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής , και την αποψίλωση του νοσοκομείου από προσωπικό όλων των ειδικοτήτων , ήρθε και η μετακίνηση των αναισθησιολόγων για εφημέρευση στο Γ.Ν Λαμίας γεγονός που θα αποτελέσει την ταφόπλακα στην λειτουργία του Γ.Ν Άμφισσας αφού ουσιαστικά θα επηρεαστεί και η λειτουργία της χειρουργικής, ορθοπεδικής και γυναικολογικής κλινικής, χειρουργίων.
Την ευαισθησία που επέδειξαν όλοι οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση της λειτουργίας των χειρουργίων του Γ.Ν Λαμίας , δεν είδαμε να την επιδεικνύουν και για την παθολογική κλινική του νοσοκομείου μας που παραμένει κλειστή σχεδόν δύο χρόνια , άραγε μας θεωρούν πολίτες δεύτερης κατηγορίας; ή μας θεωρούν αρκετά ανεκτικούς;
Αίσχος πια!!! Να ξεσηκωθούμε όλοι. Καμιά ανοχή, καμιά αυταπάτη για την κυβέρνηση και τα μνημόνια. Γενικευμένος αγώνας όλων για την συνολική ανατροπή αυτής της αθλιότητας.
Αν δεν ανακληθεί η απόφαση μετακίνησης των αναισθησιολόγων για εφημέρευση στο Γ.Ν Λαμίας και δεν αποκατασταθεί η λειτουργία της Παθολογικής κλινικής θεωρούμε πως η παραίτηση του βουλευτή Φωκίδας , του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ και της Διοικήτριας του Γ.Ν Αμφισσας είναι επιβεβλημένες.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγωνιζόμαστε μαζί σας για...

Συνολικές προβολές σελίδας