Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Απάντηση στη διοικήτρια από το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Άμφισσας

ο προυπολογισμός του νοσοκομείου τα τελευταία 2 χρόνια έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά 40%Ημερομηνία δημοσίευσης:17/11/2016

 
Με αφορμή το δελτίο τύπου της διοίκησης του Γ.Ν Άμφισσας, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
Η αλήθεια είναι ότι η αρχή έγινε με την μετακίνηση ( αλληλεγγύη) των αναισθησιολόγων του νοσοκομείου μας στο Γ Ν Λαμίας ,χωρίς κανείς από τους αρμοδίους,βουλευτής διοίκηση και διοικητικό συμβουλίο να μπορούν να το αποτρέψουν.Δεν υπήρξε όμως και καμία πρωτοβουλία απο το επιστημονικό συμβούλιο,τον αντιπερειφερειάρχη ή το δήμαρχο. Οχι μόνο δεν προσπάθησαν να το αποτρέψουν αλλά το έκρυβαν μην το μάθει κανείς.
Η αλήθεια είναι ότι η παθολογική κλινική είναι κλειστή εδώ και ενάμιση χρόνο και οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες και έχουν ονοματεπώνυμο.
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι άλλες κλινικές πλην της χειρουργικής κλινικής,εφημερεύουν με ένα ή δύο γιατρούς χωρίς την κάλυψη της παθολογικής κλινικής με ότι συνεπάγεται αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι η 5 η Υγειονομική Περιφέρεια δεν έδειξε ενδιαφέρον για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου μας και καμία αλληλεγγύη,για εφημεριακή κάλυψη της παθολογικής κλινικής.
Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι η κάποιοι χαίρονται για την κατάρευση του νοσοκομείου της Άμφισσας και των δύο κέντρων Υγείας του νομού μας αλλά αυτοί σε καμία περίπτωση δεν είναι οι εργαζόμενοι, που με αίσθημα ευθύνης δίνουν αγώνα σε αντίξοες συνθήκες για να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον πολίτη.
Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι ο προυπολογισμός του νοσοκομείου τα τελευταία 2 χρόνια έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά 40% και χωρίς χρήματα ως γνωστόν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι οι αποχωρήσεις του προσωπικού με αποσπάσεις και τρίμηνες μετακινήσεις ξεπερνούν τις 14 τα τελευταία 2 χρόνια και ο Δεκέμβριος του 2015 παραμένει απλήρωτος.
Συμπέρασμα οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς πολίτες μας ,δεν οικοδομούνται με ανακοινώσεις αλλά με πράξεις.Οι υπεύθυνοι θα πρέπει πάση θυσία να σταματήσουν την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου μας.Τα δύσκολα είναι μπροστά μας .Δεν υπάρχει πολιτική βούληση και χωρίς πολιτική βούληση δεν θα λειτουργήσει το μοναδικό νοσοκομείο και τα δύο κέντρα υγείας του νομού μας.
ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγωνιζόμαστε μαζί σας για...

Συνολικές προβολές σελίδας